Seriøs hodetelefonforsterker fra Pioneer

Med et stadig voksende marked for hodetelefoner, virker det fornuftig å satse på forsterkere for nettopp hodetelefoner.

Pioneer er ikke ukjente med high-end elektronikk, som de har en lang tradisjon for. Derfor bør man ikke bli overrasket over U-05. Som er en seriøs hodetelefonforsterker, etter sigende i stand til å drive de fleste hodetelefoner.

Den har digitale innganger for digitale lydkilder, fordelt på USB (for laptopen eksempelvis), to optiske, to koaksiale og en balansert XLR-inngang. Kort sagt, her kan du koble til en hver digitalkilde.

Pioneer U-05 har noe de selv kaller Hi -Bit, som støtter signalbehandling av digitallyd med 16- (CD) eller 24-bits signaler (hi-res PCM nedlasting). Eller opp til 32-bit. Som foreløpig ikke er så veldig utbredt.

Den støtter også omvandlingsfrekvenser opp til 384 kHz og de av audiofile meget ettersøkte, 2.8 MHz og 5.6 MHz DSD-filene.

Forsterkerseksjonen kan drive hodetelefoner fra 16 til 600 ohms belastning, og leverer 180 mW effektfra  jackkontakten på fronten, eller 300 mW effekt fra de balanserte XLR-kontaktene.

Pioneer U-05 kan brukes som en vanlig forforsterker, et et anlegg, bare koblet til en effektforsterker, eller et par aktive høyttalere.

Den er i salg fra september, til 7.000 kr.

Les videre
Exit mobile version