data-srcset

CES 2014

Dette er Regas nye toppmodell, og vi har sett nærmere og lyttet på platespilleren, sammen med Phil Freeman som forteller om spilleren her.

[Las Vegas, Nevada]

Vinylentusiaster og audiofile kjenner Rega som innovatøren av rimelige platespillere, men de lager også dyrere modeller. Som den innovative RP8 med kunststoffchassis i to deler (!), og denne, RP10: Den nye toppmodellen, som vi har beskrevet tidligere.

I Las Vegas fikk vi anledning til å se nærmere på spilleren, og snakke med Phil Freeman fra Rega. Som fortalte om alle nyvinningene i RP10. Som forøvrig kun deler chassiset med RP8. Alt annet er nytt her, fra strømforsyning, lager, motor, kabler, og ikke minst den keramiske tallerkenen. Som alene koster like mye å produsere som en RP8.

For ikke å glemme den nye RB2000 armen, som Phil Freeman forteller mer om i videoen under (engelsk tale):

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også

Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition

Tilpass ditt gaming-lydkort

Nei, det heter ikke Pure Edition fordi RGB-lys er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tvert imot, her er det lys i alle bauger og kanter.