Se, en trådløs platespiller

Med innebygget Bluetooth kan du strømme musikken fra vinylplatene dine trådløst.

(Foto: Produsenten)

Franske Elipson er kjent for sine kulerunde høyttalere, som vi faktisk har testet. De har ikke drevet med platespillere i noen særlig grad, men nå har de sett det alle andre også har sett, det er et voksende marked for vinyl.

Så da har de hevet seg på karusellen med to platespillermodeller, som finnes i flere versjoner.

(Foto: Produsenten)

De to modellene, Alpha og Omega (virkelig?), finnes i tre versjoner hver. Alle som en grunnmodell levert med arm og pickup. Neste trinn opp er en versjon med innebygget platespillerforsterker (RIAA) slik at man kan plugge den rett i en vanlig forsterker – og til sist, en utgave med RIAA og Bluetooth.

Prisene starter på cirka 3500 for en Alpha i basisversjon, og ender på cirka 7000 med RIAA og BT integrert i Omega-modellen. Som også kan leveres i hvitt eller rødt.

Velger man BT-utgaven, får man også innebygget DAC med 24-bits/48 Khz konvertering, og USB-utgang.

(Foto: Produsenten)

De ser like ut, men Omega-modellen er mer påkostet med et mer massivt chassis, mens begge har Elipsons Digital Sinusoidal Signal som styrer hastigheten digitalt og kompenserer for avvik slik at tallerkenens rotasjonshastighet forblir konstant.

Spillerne leveres med en Ortofon OM10 pickup (MM) og en egen armkonstruksjon kalt OTT (Orbital Torsion Tonearm) med armør i karbonfiber.

(Foto: Produsenten)

 

Les videre
Exit mobile version