Prisvinneren blir trådløs

KEF LS50 har lenge vært en av våre favoritter. Nå kommer den trådløse utgaven.

(Foto: Produsenten)

Med KEFs unike koaksiale høyttalerelement, tilpasset et lite kabinett, tok LS50 oss med storm da vi testet høyttalerne i 2013.

Siden den gang har trådløse høyttalere blitt umåtelig populære. Noen av dem er også gode, som vi fant ut i testen av Bluetooth-stereohøyttalere.

Der var ikke KEF med, men neste gang kan garantert LS50 Wireless delta. Vår lille favoritthøyttaler kommer snart i en trådløs utgave, med samme type høyttalerelement, hvor diskanten er plassert i sentrum av basseelementet. Men her er det 2 x 230 w effekt og strømming innebygget.

(Foto: Produsenten) UniQ-elementet med diskanten i sentrum.

Elektronikken i høyttalerne er bygget etter høyeste standard i følge KEF, og kjører en 192kHz/24-bit høyoppløst digitalkjede. Alt er spesiallaget for akkurat denne utgaven av LS50, som kan kobles til nettverket med RJ45 -tilkobling og Cat 6 kabling for maksimal dynamikk og båndbredde når de kobles sammen som stereopar.

(Foto: Produsenten) Tilkoblingene inkluderer også analog lydinngang, USB og optisk inngang. legg merke til subwoofertilkoblingen.

LS50 Wireless har både Wi-fi og Bluetooth-strømming, slik at alle kan koble mobilen til trådløst og spille alt fra Spotify, Tidal HiFi eller høyoppløste musikkfiler.

Høyttaleren husker opp til åtte tilkoblede enheter, og kan leveres i kombinasjonene grått kabinett med rødt element, skinnende sort med blått element, eller blank hvit med kobberfarvet element.

De er ikke i salg før i januar 2017, til estimert pris på 24.000 kr paret.

(Foto: Produsenten)
Les videre
Exit mobile version