Paul McCartney-intervju avslører…nye B&O-høyttalere?

Hva slags høyttalere er det vi ser bak Macca?

Tidligere Beatles-vokalist, gitarist og låtskriver Sir Paul McCartney stilte nylig opp til et live online intervju, til glede for nye og gamle fans. Intervjuet ble arrangert av Bang & Olufsen og er en del av den danske produsentens LIVING ROOM TOUR kampanje, hvor de setter fokus på musikk og naturtro lydgjengivelse i hjemmet.

«Macca» både sang, gestikulerte og fortalte ivrig om arbeidet med sitt ferske soloalbum «NEW», som har høstet positiv kritikk. McCartney selv legger ikke skjul på at han er glad i god lyd, og selv foretrekker vinyl som lydkilde.

Nye høyttalere?



Intervjuet fant sted i The Shard, som er Londons høyeste bygning. Og hvis man et øyeblikk kan løsrive blikket fra Londons skyline, kan man også spotte noe interessant: Bak McCartney står nemlig noen slanke og høyreiste søyler. Høyttalerne (ja for det er vel høyttalere?) har noe som ligner B&Os akustiske spredningslinser på toppen, kjent fra høyttalerne Beolab 5 og deres high-end bilstereo systemer.

Denne lille «teaseren» er neppe tilfeldig: B&O annonserte for noen uker siden at de er på vei med en ny generasjon trådløse høyttalere basert på den nye WiSA-standarden.

Den offisielle lanseringen skjer i slutten av oktober, så de nysgjerrige iblant oss får smøre tålmodigheten imens.

Intervjuet med Sir Paul McCartney kan sees i sin helhet her:

https://www.youtube.com/watch?v=Zn7AEpB1jm8

Les videre
Exit mobile version