Nytt forsterkermerke i Norge

Audio Space er spesielt kjent i Østen for sine high-end rørforsterkere. Nå er de i Norge.

(Foto: Produsenten)

Audio Space er ganske så ukjent her til lands, men det hindrer dem ikke fra å ha over 20 års fartstid som forsterkerprodusent. Det er rørforsterkere som gjelder, og skal vi tro den nye norske importøren Intrepid AV, er dette ”fantastisk musikalske rørforsterkere som leverer vanvittig mye lydglede for pengene.”

Produktene har fått glimrende anmeldelser rundt i verden, ikke minst hos The Absolute Sound, hvor både forforsterkeren Reference 2 og den integrerte Reference 3.1 har kommet spesielt godt ut.

Dick Olsher i The Absolute Sound mente for eksempel dette om Reference 3.1:

Med Ref 3.1 får du full pakke — en integrert forsterker komplett med platespillerinngang, nydelig kosmetikk, og glimrende passform og utførelse. Legg spesielt merke til oppmerksomheten rundt viktige detaljer, som de flytende 300B rørkontaktene og understellets isolasjonsføtter. Til min store overraskelse, spesielt med tanke på den beskjedne prisen, viste Ref 3.1 seg som et stort funn, en tilsynelatende lydmessig jackpot ikke bare i ett men i flere ulike systemoppsett.

I følge importøren er Audio Space den best selgende high-end-produsenten i Japan, Singapore, Taiwan og Hong Kong, og er dessuten den eneste utenlandske produsenten som har fått pryde forsiden til Japanese Audio, et velrenommert hi-fi-tidsskrift i Japan.

Forsterkerne leveres med front i enten gull, sølv eller sort utførelse.

Sortimentet til Audio Space er stort, innledningsvis vil importøren ha fokus på produktene i referanseserien, heriblant de integrerte forsterkerne.

Priseksempler

• Reference 3.1 m/KT88 rør (2 x 26 W triode / 2 x 48 W push/pull): 39.990 kr
• Reference 3.1 m/300B rør (2 x 21 W): 44.990 kr
• Reference Two balansert forforsterker: 89.990 kr
• Reference Three mono effekttrinn m/805 (40 W) eller 845 (26 W) rør: 79.990 kr / par

intrepid-av.no

Les videre
Exit mobile version