Ny referanse fra Audio Research

I den nye Reference 6 er det mer enn bare utseendet som er nytt. Forforsterkeren med rør er også billigere enn toppmodellen.

Siden Audio Research havnet under hi-fi-paraplyen til Fine Sounds Group (Wadia, Sumiko, Sonus faber, McIntosh), har de frisket opp tilværelsen vår med det fenomenale Galileo-settet (GS) med forforsterker og en 2 x 150 w effektforsterker. Begge med rør, selvsagt, som er Audio Research raison d’être.

Den testen leser du i oktoberutgaven av Lyd & Bilde, og senere på nett.

I et kommende nummer skal vi også teste den integrerte forsterkeren på 2 x 75 w i samme serie, så følg med!

Men tilbake til Reference 6. Forforsterkeren har fått samme oppdaterte design som GS-serien, og det meste innvendig er forbedret sammen med den forrige Reference 5 SE til 140.000 kr. Og som denne, er det en ren linjeforsterker vi snakker om. Uten digitalomvandler eller platespillerinngang.

Nykommeren som skal være i salg i november 2015, til cirka samme pris, har fått seks i stedet for fire 6H30 vakuumrør til signalbehandling, og kjører på 6550WE og 6H30P i strømforsyningen, for de som er opptatt av å vite slikt.

Audio Research sier at de har klart å senke støygulvet betraktelig, og redusert forvrengning, bedre kanalseparasjon og frekvensrespons, skal gi enda bedre lydkvalitet enn man får fra Ref 5 SE.

Les videre
Exit mobile version