Ny forsterker…fra Optoma?

Ja, du leste riktig: ny stereoforsterker fra projektorprodusenten!

Optoma er best kjent for å lage prisgunstige projektorer, men nå har de alstå utvidet virksomheten. Det hele startet med oppkjøpet av den fremgangsrike hi-fi produsenten Nuforce, som står bak en rekke fiffige lydprodukter. Deriblant kraftige, men rimelige forsterkere som DDA-100. som høstet rosende ord fra high-end anmelder Sven Bilén.

Hensikten med de nye Optoma-Nuforce produktene er å tilby kompakte «slim line» stereo og surroundprodukter med høy ytelse til fornuftig pris.

STA120 er siste skudd på treet i serien som fra før består av den digitale forforsterkeren DAC80 og den trådløse DAC-en WDC200. Forsterkeren er beregnet på stereo og multikanal såvel som custom install-prosjekter, og byr på mange muligheter takket sitt kompakte format.

STA120 måler beskjedne 21,5 x 5 x 32 centimeter og veier bare 3,5 kilo. Like fullt yter den 2 x 85 watt ved 8 ohms belastning. Driftsprinsippet er klasse D og gjør forsterkeren meget stabil og strømeffektiv. Kabinettet er av lekkert formet aluminium, og kan velges med svart eller sølvfarget anodisering.

Pris: ca 8.000 kr
Optoma-nuforce.com

Les videre
Exit mobile version