Nyhet

Lenco LBT-345WA platespiller

Lenco har klatret et trinn opp på hi-fi-stigen med platespilleren LBT-345WA med karbonfiberarm, innebygd RIAA og Bluetooth-strømming.

(Foto: Lenco)

Lenco-navnet har vært brukt på lydprodukter i mer enn trekvart århundre, men i mange år har det for det meste vært forbundet med utstyr i den billigere enden av skalaen.

Lenco LBT345WA er ikke svindyr, men den nye toppmodellen er likevel litt mer ambisiøs – og etter vår mening lovende – enn vanlig.

Platespilleren er utstyrt med den velkjente Ortofon 2M Red-pickupen og en skreddersydd tonearm i karbonfiber. Den er klar til bruk og har både innebygd RIAA-trinn og Bluetooth. Og hvis hi-fi-ambisjonene dine vokser, kan du oppgradere med en mer avansert pickup eller droppe det innebygde phonotrinnet.

<
>
Det er også innebygd Bluetooth (Foto: Lenco)

Med det innebygde phono-trinnet kan platespilleren brukes med alle aktive høyttalere, og Bluetooth-tilkobling gir enkel tilgang til trådløse høyttalere og hodetelefoner.

Lenco LBT-345WA leveres med en forkrommet platestabilisator som reduserer uønskede platevibrasjoner. Platen er tilgjengelig i høyglanset valnøttfinish og har også USB-utgang for konvertering fra vinyl til digital, filtmatte og avtakbart støvdeksel.

Lenco LBT-345WA er tilgjengelig nå til en pris på 479 euro (ca. 5.500 kr).

Platespilleren har et innebygd phono-trinn og USB-utgang. Men etter hvert som ambisjonene dine vokser, kan du slå av elektronikken og bruke den med et bedre RIAA-trinn (Foto: Lenco).
Les videre
Exit mobile version