Integrert forsterker til under tusenlappen

Den integrerte Dynavoice D-amp koster 900 kroner og spiller til og med MP3-filer fra minnepinne.

Den superbillige Dynavoice D-amp bygger på samme teknikk som den kjente (og enda billigere!) T-amp, med digital, svitsjet forsterkerteknologi. Men den nye D-amp har et betydelig mer påkostet chassis, med et frontpanel i børstet aluminium.

Forsterkeren er oppgitt til å levere 2 x 15 watt i 8 ohm, som er akkurat passe for å drive et par lettdrevne høyttalere høyt nok.

D-amp har én analog inngang, av typen 3,5 mm jack. Her kobler du til din bærbare musikkspiller, datamaskin eller TV (sammen med et par høyttalere vil dette nemlig være en kraftig oppgradering fra TV-lyden). Alternativt kan du bruke USB-inngangen i front til å koble til en minnepinne med musikk. Det er imidlertid ikke nevnt hvorvidt denne kan drive en bærbar harddisk uten egen strømforsyning.

På baksiden sitter AUX-inngangen, terminaler for ett høyttalerpar, samt en velger for AUX eller USB.

Fjernkontrollen som medfølger kan brukes til å justere lydnivå når forsterkeren er i USB-modus, og den kan også bytte mellom låter. Med analog tilkobling må lydnivå stilles med volumhjulet. Egne potmetre for diskant og bass er også på plass.

Den latterlig lave prisen på 890 kroner (pluss frakt) gjør denne forsterkeren meget interessant for folk som bare skal ha litt lyd i heimen eller på hytta, og som ikke har behov for å drive store, tungdrevne høyttalere. Den vil nok gjøre seg perfekt med et par Dynavoice S-4 eller tilsvarende.

I motsetning til T-amp, som nå ikke lenger finnes på markedet, kan ikke Dynavoice D-amp gå på batterier, men bruker den medfølgende 13 volts strømforsyningen (som er nesten like stor som forsterkeren).

surround.no

Les videre
Exit mobile version