HiFi-lyd til jul

Strømmetjenesten Wimp HiFi med CD-lyd bundles nå med diverse produkter, i tide til julegavehandelen.

Foto: Wimp

I tide til shoppingrushet før jul, lanserer Wimp diverse muligheter for å sikre seg et abonnement av sin HiFi-tjeneste, enten til seg selv eller noen hi-fi-interesserte man er glad i.

For eksempel kan du hos Hi-Fi Klubben kjøpe en Bluesound Node musikkstrømmer bundlet med et tre måneders Wimp HiFi-abonnement for 3.198 kroner.

Bluesound Node musikkspiller

Eller hva med hodetelefonene Sennheiser Momentum med en måned med Wimp HiFi inkludert, for 2.195 kroner. Tilgjengelig blant annet i Elkjøp sine butikker.

Sennheiser Momentum hodetelefoner

De litt mindre Sennheiser Momentum On-Ear koster med 1 måneds HiFi-abonnement 1.290 kroner.

Sennheiser Momentum On-Ear hodetelefoner

Gavekort
Og for de som virkelig er ute i siste liten, er gavekort en mulighet. Et 6 måneders Wimp HiFi-abonnement koster 1.189 kroner. Det finnes også gavekortvarianter på vanlig Premium-abonnement, som da er 499 for 6 måneder og 249 kroner for tre måneder. Vanlig pris er 199 kroner pr måned for Wimp HiFi og 99 kroner pr. måned for Premium.

Med andre ord er det ikke mange kronene å spare på gavekortene, bare bekvemmeligheten med å fylle opp den heldiges konto med spilletid. Til informasjon er det også mulig å forhåndsbetale for et helt års forbruk av Wimp HiFi, som da koster 1.999 kroner, men dette er ikke tilgjengelig som gavekort.

Gavekort kjøpes her.

 

Les videre
Exit mobile version