Her kan du lagre musikken din

Aurender er et nokså ubeskrevet blad, men denne kombinasjonen av musikkserver og strømme-DAC, kan endre på det.

(Foto: Produsenten)

Musikkservere er ikke noe nytt, ikke digitalomvandlere heller. Men kombinerer man det med strømming, er det straks med interessant for alle som står med en fot i fysiske medier, og har begynt med strømming.

For Aurender A10 gjør nettopp det. Den kombinerer en musikkserver med 4 TB harddisk-lagring, med en innebygget DAC og støtte for strømmetjenestene Tidal og Qobuz.

4 TB gir plass til mer enn 10.000 CD-er i ukomprimert kvalitet, og har man et Tidal HiFi eller Qobuz-abonnement, har man også tilgang til alle musikknyheter og en enorm backkatalog i CD-kvalitet.

(Foto: Produsenten)

A10 kan plugges rett i en forsterker og har både volumregulering og analoge utganger slik at den fungerer som en digital forforsterker. Har man ikke en mengde andre lydkilder, er A10 alt man trenger i et anlegg – i tillegg til en forsterker og et par høyttalere. Spilleren støtter alt av kjente filformater inkludert MQA som vi har visse forventninger til, DSD (64/128) og høyoppløselige filer med opptil 32bit /384kHz oppløsning.

Serveren bruker en hybrid hardiskløsning med en 2,5″ harddisk og en kjapp 120GB SSD bufring av musikken.

(Foto: Produsenten)

Aurender forteller i en pressemelding at A10 har en svært sofistikert strømforsyning med fire ringkjerne-trafoer for optimale arbeidsbetingelser til de ulike seksjonene i spilleren; server, digital lyddel og en trafo til hver av D/A-konverterne. Støyfri konstruksjon, med massivt aluminiums-kabinett sikrer god termisk kjøling og korrekt arbeidstemperatur for elektronikk og harddisk uten bruk av vifte.

Aurender A10 er i salg fra slutten av august til 59.995 kr.

Les videre
Exit mobile version