nyhet

Her kan du høre høyttalere til 1,4 mill!

De er over to meter høye og har tilsammen 162 elementer, nå kan du høre McIntosh XRT2.1K i Oslo.

(Foto: Lasse Svendsen)

McIntosh er best kjent for sine massive kraftpakker av noen forsterkere, og de kan du også høre på Høstpuls hos Oslo Hi-Fi Center. Men få for all del meg deg de enorme McIntosh-høyttalerne. Som demonstreres i helgen på McIntosh MC1.25KW, som med sine 1200 w effekt drar malingen av veggen.

Les også: Hi-Fi helg i Oslo 

(Foto: Lasse Svendsen)

McIntosh er ikke de eneste som spiller musikk på Oslo Hi-Fi Center i helgen. Høstpuls, som også er åpen på søndag, inneholder mange godbiter. Audiovector R8 for eksempel.

De koster bare 500.000 kr paret, og demonstreres på elektronikk fra T+A, blant annet de vanvittig kule T+A M40V. Som kombinerer vakuumrør og transistorer, og kan kjøres både i klasse A og AB-drift, med opptil 1000 w effekt.

(Foto: Lasse Svendsen)

Hi-Fi Klubben holder åpent

KEFs nye R-serie er også utstilt og demonstreres på Marantz nye Ruby-serie, som er en CD-spiller og en integrert forsterker Marantz sjefskonstruktør Ken Ishiwata, har kjælet ekstra godt med.

R-serien spiller faktisk så bra, at de nesten er en utfordrer til KEFs langt dyrere Reference-serie.

(Foto: Lasse Svendsen)

Det er selvsagt mye annet som demonstreres på Oslo Hi-Fi Center i helgen. Gryphons nye Zena forforsterker, som kan utstyres med digitalomvandler eller phono-modul, spiller samme med Audio Physic høyttalere og Avids nye Acutus Dark platespiller.

Martin Logan demonstrerer elektrostater, Naims nye strømmer er på plass, Keith Martin fra Isotek demonstrerer kabler og nettfiltre, og sist men ikke minst: Technics viser og spiller på C50, den nye strømmehøyttaleren, platespilleren SL-1000R og Reference Class R1-anlegget.

I tillegg til Oslo Hi-Fi Center, er også Norsk Audio Teknikk, Stereofil i Grensen, Duet Audio, Soundgarden Oslo Centrum og Kontrapunkt i Vibes gate, åpne i helgen.

Så mulighetene for god lyd er mange.

(Foto: Lasse Svendsen)

 

 

Les videre
Exit mobile version