Gjør gull av PC-lyden

Flaggskipkonverteren DAC30 fra Primare vil gjøre det maksimale ut av din digitale musikksamling.

Primare lover det absolutt beste for din digitale musikksamling. Enten koble din PC eller Mac til den asynkrone USB-kontakten på DAC30, eller bruk nettverksspilleren Primare MM30 med sin internettilkobling og fjernkontrollapp til smarttelefoner.

Konverteren er av full størrelse med sine 43 cm i bredden.

I tillegg vil DAC30 oppgradere eksisterende CD-spillere gjennom sin balanserte AES/EBU eller sine mange optiske og koaksiale digitalinnganger.

Konverteren støtter PCM-signaler inntil 24-bit/192kHz, og dekoder dessuten DSD-signaler (SACD) direkte. Du kan for eksempel koble til multispilleren Primare BD32 for å få det fulle ut av din SACD-samling.

Det analoge utgangstrinnet er fullbalansert, for et renest mulig signal helt til utgangen. Det eneste vi savner er volumkontroll, dermed er man avhengig av at konverteren kobles til en forforsterker. En del andre konvertere vi liker godt har dette, og kan kobles direkte til en effektforsterker eller et par aktive høyttalere.

Her er både asynkron USB, balansert AES/EBU samt tre koaksiale og tre optiske digitalinnganger. Fullbalanserte og ubalanserte utganger er også på plass.

Prisen blir 19.995 kroner, og vi kommer selvsagt til å komme tilbake med test av produktet.

soundgarden.no
primare.net

Les videre
Exit mobile version