Gir alle høyttalere trådløs Bluetooth

The Vamp er en liten, batteridrevet og trådløs Bluetooth-mottaker med forsterker, som gir lyd til gamle høyttalere.

Den terningformede Bluetooth-mottakeren The Vamp har innebygd monoforsterker til én høyttaler. Tanken er å slippe å kaste gamle høyttalere, og i stedet forvandle dem til moderne musikkformidlere.

Forsterkeren er et resultat av en vellykket Kickstarter-kampanje tilbake i 2013, som ved hjelp av folkefinansiering sørget for at produksjonen av det lille vidunderet kunne settes i gang.

The Vamp støtter Bluetooth 3.0, og har innebygd et oppladbart batteri som skal gi 10 timer sammenhengende avspilling. Batteriet lades med USB. The Vamp kobles til en vanlig passiv høyttaler med en kort stump av en høyttalerledning (følger med), for mono lydgjengivelse.

Vekten på den lille forsterkeren er bare 83 gram, så den er lett å ta med seg overalt. Like bærbar er kanskje ikke høyttaleren du vil koble den til, men vi liker den snertne ideen.

Etter å ha prøvd The Vamp på flere ulike høyttalere, har vi blitt svært glade i den lille krabaten. Foto: Audun Hage

Vi har testet
Vi har fått The Vamp til kontoret, og har prøvd den på alt fra high-end-høyttalere til små kompakthøyttalere. Og det er definitivt en morsom, liten sak. Avhengig av høyttaleren har den potensialet til å knuse små, bærbare Bluetooth-høyttalere. Den har selvsagt begrenset med kraft, og basskontrollen skal vi ikke skryte noe særlig av. Men den er definitivt en morsom rakker, og har du en høyttaler du ikke vet hva du skal gjøre med, så er du herved anbefalt å forvandle den en Bluetooth-høyttaler med The Vamp!

The Vamp kommer i hvit, rød eller svart og koster 449 kroner hos a-way.no

Mer info: thevamp.co.uk

(Artikkelfoto:Paul Cocksedge Studio)

Les videre
Exit mobile version