Denne skjuler en hemmelighet

(Foto: Produsenten)

Selv om  Thales TTT-Slim II ikke er men å være bærbar, på samme måte som platespillerne foreldrene dine hadde med på hytta, har den én ting til felles med bærbare spillere:

Batterier.

Thales-spilleren er nemlig batteridrevet. En liten strømforsyning lader batteripakken som sitter inni spilleren, og gir deg cirka 20 timer med spilling per lading.

(Foto: Produsenten)

 

Så kan man spørre seg hva poenget er, hvis den ikke skal være bærbar.

Den bruker en spesiallaget strømforsyning, som holder motorhastigheten konstant med en presis styring av spenningen til motoren. Thales mener den fungerer bedre enn de vanlige kvarts-oscillatorene som brukes til motorstyring.
(Foto: Produsenten)

 

Batteriene gir en mer lineær strømforsyning med lavere støy – bedre enn 60 desibel, og hastighetsavvikene holdes ±0,06%, i følge Thales.

Som har utstyrt spilleren med en Thales Easy arm, håndpolert aksling i karbonstål i et bronselager med herdet stålkule i bunnen. En spesiell olje er brukt for å gjøre spilleren vedlikeholdsfri.

Tallerkenen er laget i aluminium med dempematte, og spillerens aluminiumschassis hviler på stålkuler som holdes på plass med små gummipakninger for å holde horisontale vibrasjoner fra underlaget borte.

(Foto: Produsenten)
Les videre
Exit mobile version