Denne dingsen gjør din iPod-dokk trådløs

Plasseres i dokken, og vips!

Etter et vellykket Kickstarter-prosjekt https://www.kickstarter.com/projects/auris/auris-skye-wifi-for-your-dock har Auris Skye nå blitt lansert. Det dreier seg om en trådløs musikkmottaker som festes i dokken på din gamle dokkingstasjon (30-pins) for iPod og iPhone.

Den tilkobles hjemmenettverket trådløst, og kan deretter strømme musikken trådløst direkte via AirPlay fra din bærbare Apple-dings eller iTunes fra PC og Mac. Den kan alternativt bruke DLNA fra Android- og Windows-mobiler.

Tapsfri kvalitet
Musikken som sendes gjennom luften komprimeres først til formatet Apple Lossless, for deretter å pakkes ut bit-perfect i enden – og skal dermed sørge for at musikken overføres i ekte CD-kvalitet.

Den norske importøren lover at Auris har tilbrakt et helt år på å perfeksjonere teknologien for å eliminere problemene som ofte er forbundet med dagens musikkmottakere på markedet, som paring, dekningsgrad, lydkvalitet og begrenset kompatibilitet med populære dokkingstasjoner.

– Dette er et banebrytende produkt med enkel bruk og strålende lydkvalitet, lover Tom Vedvik i TT Micro.

Trenger ikke lades
Auris Skye har innebygd digital forforsterker og digitalomvandler, og vi loves bedre lydkvalitet enn de fleste dokkinghøyttalere klarer på egenhånd. Best av alt: Auris trenger ikke å forhåndslades. Den trekker like greit strøm direkte fra dokken.

Det følger med en ekstra kabel som gjør at Auris Skye også kan tilkobles bilstereoen.

Velg mellom svart eller hvit farge. Prisen er 999 kroner.

theauris.com
ttmicro.no

Se presentasjonsvideo:

Les videre
Exit mobile version