Nyhet

Classé Delta PRE Mk II: Forforsterker for entusiaster

Den oppgraderte forforsterkeren Classé Delta PRE Mk II har bedre lyd og moderne strømmefunksjoner.

High--Classe_DeltaSeries_Delta PRE_mkII_StereoPreamp_Black_112243-01_StudioD10

Foto: Classé

Kanadiske Classé lover lover en lydopplevelse i verdensklasse, med en rekke funksjoner som bør appellere til kresne audiofile. 

Foto: Classé

Ny digitaldel med strømming

Den mest markante forbedringen i Delta PRE Mk II er den nye digitale innmaten. Her loves vi uovertruffen lydkvalitet med forsvinnende lav forvrengning, og den nye innmaten inkluderer dessuten en HEOS strømmemodul. Den har omtrent samme funksjoner og strømmetjenester som Sonos, og fungerer både alene og i familie andre HEOS-produkter. Her finnes både trådløse høyttalere, forsterkere og streamere, som regel under merkene Denon og Marantz.

Forforsterkeren har dessuten innebygd AirPlay, som gir iPhone-brukere enda bedre brukervennlighet.

Les også Verdensklasse! Når vi trodde det ikke kunne bli stort bedre enn New Classic 200-serien, dundrer Naim til med 300-serien – og et nytt nivå av musikalsk drømmelyd.
Foto: Classé

Allsidighet og brukervennlighet

Classé Delta PRE Mk II er godt utbyggd med funksjoner og tilkoblinger. For eksempel har den to subwoofer-utganger med separat bassbehandling, og dessuten en parametrisk EQ for finjustering av lydbildet. Har du en målemikrofon og en PC, kan du finne problemfrekvensene og justere dem nøyaktig i forforsterkeren.

Les også Høyttalere du kan dø med Dette er ultra high-end som får deg til å gråte. Av glede, over å føle den fullkomne magien av musikk. Og av sorg, fordi du aldri får råd.

For vinylentusiaster

Forforsterkeren har både analoge og digitale innganger, og har dessuten inngang for platespiller. Den fungerer både med MM- og MC- pickuper, og kan brukertilpasses til ulike pickup-spesifikasjoner.

Foto: Classé

Classé Delta PRE Mk II: Pris og tilgjengelighet

Delta PRE Mk II er tilgjengelig i sort farge, til en veiledende pris på 120 000 kroner. Eiere av den originale Delta PRE kan oppgradere til Mk II for ca 30 000 kr. Forforsterkeren kommer i salg i april.

Mer info: classeaudio.com

Les videre
Exit mobile version