Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

B&O gir deg to sider av samme musikksmak

Berøringspanel i eik til drømmende stunder eller fargehjul til nysgerrige øyeblikk. BeoSound Moment kan vendes og dreies etter behag.

Skrevet av / 07.01.15 - 13:29
B&O gir deg to sider av samme musikksmak

Et nyutviklet musikksystem, hvor fronten kan vendes om og betjenes helt forskellig, alt etter hvilket humør du er i – og dessuten løftes av og tas med som fjernbetjening. Dette presenterte B&O på CES-messen i Las Vegas tirsdag kveld.

BeoSound Moment integrerer musikksamling og musikktjenester i ett. Systemet har to forsider, som gir mulighet for to ulike lytteopplevelser. Den ene siden består av et polert aluminiumspanel med pekeskjerm (bildet under). Den andre siden byr på verdens første berøringsfølsomme betjeningspanel av eiketre, som lar musikken spille med et enkelt trykk.

BogO_BSoMoment_3

Musikksystemet kombinerer ubegrenset adgang til digital musikk med god brukervennlighet, og gjør det lett for hele familien å samle, oppdage og dele yndlingsmusikken.

MoodWheel
Med pekeskjermen kan man bla i sine spillelister og musikkmapper og gå på oppdagelse i strømmetjenester. En annen mulighet er funksjonen MoodWheel, hvor man med et trykk på fargehjulet får servert en spilleliste, avstemt etter humøret. Ikke bare blir musikken valg etter fargen man peker på. Jo lenger ut på sirkelen man kommer, desto mer vil utvelgelsesalgoritmen eksperimentere med nye forslag fra det semi-uendelige tilbudet på internett. Trykker man midt i sirkelen, får man til gjengjeld utelukkende servert sanger fra sine favorittlister.

Rør ved tre
Velger man tresiden av Moment, er interaksjonen kokt ned til et minimum. En enkelt berøring får musikken til å flyte fra høyttalerne. Hva som spilles, avhenger av dine musikkvaner og tidspunktet på dagen. Etterhvert som du bruker anlegget, lærer det kanskje at du som regel starter hverdagene med å lytte til snakkeradio fra P1, men også at uken som regel rundes av med noe mer rockende lørdag kveld.

Utover din egen musikksamling henter PatternPlay sanger fra strømmetjenesten Deezers katalog på over 35 millioner sanger.

BogO_BSoMoment_2
Betjeningspanelet kan løftes af hovedenheden og tages med som en fjernbetjening. I spejlet anes træpanelet på det, der ikke er bagsiden, men en alternativ forside.

BeoSound Moment får en forventet butikkpris på rundt 20.000 kroner. Med i prisen er 12 måneders forhåndsbetalt abonnement på Deezer.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top