Apple Music nå også på Sonos

Apples strømmetjeneste blir integrert i Sonos. I første omgang i form av en offentlig tilgjengelig prøveversjon.

(Foto: Produsenten)

Hvis du er en av mange som abonnerer på Apples strømmetjeneste, og samtidig eier et multiromsystem fra Sonos, er det gode nyheter i vente. Nå føyes nemlig Apple Music til den lange listen av tilgjengelige musikktjenester i Sonos.

Les også: Romkorreksjon og ny høyttaler fra Sonos

Fra 15. desember er det mulig å delta i en offentlig betatest av Apple Music-integrasjonen på Sonos. Den offentlige betaversjonen gir mulighet for å styre Apple Musics mange funksjoner via Sonos-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC og Android-telefoner og spille den i ett eller flere rom i hjemmet. Den fulle versjonen blir offentlig tilgjengelig i starten av 2016.

Foto: Apple

«Introduksjonen av Apple Music markerte et vendepunkt for strømming og dens utbredelse. Og vi er beæret over å kunne levere Apple Music til Sonos-eiere i hele verden«, sier medgrunnlegger og administrerende direktør hos Sonos, John MacFarlane.“

Apple Music har siden lanseringen i sommer fått en stor andel av markedet for strømmet musikk. I utgangen ab oktober hadde tjenesten 6,5 millioner betalende brukere, og ytterligere 8,5 millioner var fortsatt i gang med den gratis tre måneders prøveperioden.

Les mer om Apple Music på Sonos-bloggen.

Foto: Apple

Artikkelfoto: Sonos

Les videre
Exit mobile version