Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Her er Huaweis neste toppmodel

Slik kommer Huaweis neste Mate 40-serie til å se ut.

Skrevet av / 04.08.20 - 15:26
Her er Huaweis neste toppmodel

Huawei Mate 30-serien ble aldri lansert i Norge. Etter den amerikanske boikott av den kinesiske mobilprodusenten, som betydde at Huaweis mobiler måtte være uten Googles apper og tjenester, var Mate 30-mobilene de første som skulle klare seg helt uten Google.

Og det var for tidlig mente Huawei Norge i fjor høst, som i stedet lanserte Huawei Nova 5T for å ha et nytt produkt klart til julehandelen.

Men i år tok Huawei spranget og lanserte P40-serien, som kom med AppGallery og Huawei Mobile Services i stedet for Googles økosystem. Og derfor er det god grunn til å forvente at også mobilene i den kommende Mate 40-serien kommer til de norske butikkene.

Les også Takk og farvel, Huawei AppGallery gir ikke brukerne den opplevelsen de forventer. Alternative app-butikker er ikke en løsning. Fraværet av Google betyr et farvel til Huawei på det norske markedet.

Lekkede illustrasjoner viser nytt design

Men vi blir ikke nødt til å vente for å se hvordan de to mobilene i den kommende Mate 40-serien – Huawei Mate 40 og Huawei Mate 40 Pro – kommer til å se ut.

Takket være den kjente Twitter-brukeren Steve Hemmerstoffer, også kjent som @OnLeaks, har de første lekkede data-illustrasjonene, som viser Mate 40-serien, allerede funnet veien til internettet.

Illustrasjonene viser de kommende Android-smarttelefonene fra alle sider, og det er mange likheter med Mate 30-serien, men også noen avgjørende forskjeller.

F.eks. er den lille notchen øverst på skjermen fra Mate 30-serien byttet ut med et avlangt hull i Mate 40-serien, og den sirkulære kameramodulen på baksiden av de to kommende smarttelefonene er mer fremtredende enn de var på forgjengerne.

Huawei Mate 40 kommer angivelig med en skjerm på 6,4″, mens Mate 40 Pro får en skjerm på 6,7″.

De lekkede bildene kan du se i galleriet under:

HUAWEI-MATE40-01 HUAWEI-MATE40-02 HUAWEI-MATE40-5K-1-scaled HUAWEI-MATE40-09 HUAWEI-MATE40-011
<
>
Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

0
Scroll to Top