Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Smartklokke fra TAG Heuer i november

Skrevet av / 30.09.15 - 11:00
Smartklokke fra TAG Heuer i november

Den sveitsiske klokkeindustriens eksport sank for første gang på seks år. Delvis på grunn av krisen i Asia, men også fordi den sveitsiske sentralbankens beslutning om å sette Swiss Franc fri, førte til en sterkere kurs og en markant prisøkning på sveitsiske armbåndsur.

Foreløpig er ikke salget av smartklokker stort nok til å true sveitsiske klokkemakere, men de fleste analytikere venter en vekst i markedet for smarte klokker, som Apple Watch.

Les testen av smartklokker her.

I et intervju med Bloomberg avslørte LVMHs sjef, Jean-Claude Biver at TAG Heuer jobber med en smartklokke som skal lanseres fredag 9. oktober kl 11:00 i New York.

Les også: TAG Heuer, Google og Intel samarbeider.

Den skal se ut som en normal klokke, men inneholde smartfunksjoner. Biver sier ingen ting om hva den skal kunne, men regn med at skritteller, varsler og kanskje pulsmåler, blir en del av den smarte funksjonaliteten.

TAG Heuers smartklokke blir dyrere en en normal Apple Watch, men billigere enn en vanlig TAG Heuer Carrera.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Her er artiklene du leste mest i 2023

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

Scroll to Top