Ørepropper for kvinnen

Altec Lansing tar frem sin feminine side når de nå lanserer nye hodetelefoner for kvinner.
forfatter

Altec Lansings nye Bliss-serie med støyisolerende ørepropper er designet spesielt for å passe kvinneøret, som gjennomsnittlig er litt mindre enn menns. Rent stilmessig har de også et feminint preg, og da med en viss bling-faktor.

Påstanden er at mesteparten av hodetelefoner for kvinner på markedet bare er versjoner av hodetelefoner for menn som er malt i andre farger. At de er for ukomfortable for et kvinneøre. Altec Lansings Bliss-serie skal gjøre noe med dette, uten at det går utover lydkvaliteten.

Tre modeller presenteres i totalt seks ulike farger, så det skal være mulig for mange å finne sin favorittpropp her.

Modellene er Platinum (blå, sort eller rosa), Gold (Lys lilla, fiolett eller rosa) og Silver (gull, turkis eller rød), og representerer hvert sitt kvalitetssjikt.

Priser
Altec Lansing Bliss Platinum 439 kr
Altec Lansing Bliss Gold 349 kr
Altec Lansing Bliss Silver 269 kr

turascandinavia.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.