TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

NuForce Cube løser problemet

Med den lille NuForce Cube, får man en høyttaler som kan gi deg bedre lyd fra nettbrettet eller smartmobilen.

forfatter
Publisert 31.05.12 - 10:42

Dette er et tre-i-ett produkt. For selv om den lille NuForce Cube er 6 cm på det bredeste, er den en ladbar høyttaler, hodetelefonforsterker og USB-DAC, i ett og samme produkt.

Den kan kobles rett til hodetelefonutgangen på en iPad, til USB-kontakten på laptopen, og man kan plugge sine gode hodetelefoner i høyttaleren.

Det følger med kabler til å plugge den i det meste, og det finnes en liten minijackadapter som gjør det mulig å koble sammen en iPod Nano (siste generasjon) og en Cube.

Cube kommer i fire farger, og koster 120 dollar.

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde