iPhone app

Ahh, det måtte komme. Nå kan du endre bildene i Twitter av hjertets lyst, og legge på filtereffekter før du laster opp tvitringen din.
forfatter

Snart kan man ikke se et eneste ærlig fotografi, som ikke er endret eller utsatt for degraderende filtereffekter. Mens både mobiltelefoner og kameraer leverer høyere bildekvalitet enn noensinne, foretrekker de fleste å redusere kvaliteten.

Nå kan du gjøre det i Twitter også. I en oppdatering av Twitter-appen som allerede er ute for Android-mobiler, og straks klar for IPhone, kan du velge blant åtte filterffekter.

Oppdateringen gir deg grunnleggende redigering, i tillegg til filtrene.

Med andre ord Instagram-effekter, men nå tilgjengelig i Twitter-appen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.