Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Første ultrabook fra Sony

Skrevet av / 08.05.12 - 13:06
Første ultrabook fra Sony

Med en vekt på bare 1,6 kg og den energibesparende ”Ultra Low Voltage” Intel Core i3 prosessoren er Sony Vaio T13 et spennende medlem av den nye kategorien ultrabooks, som har gjort de bærbare PC-ene mer attraktive. Med lekkert design, lang batterilevetid (9 timer), lav vekt og høy ytelse er ultrabooks en interessant konkurrent til nettbrett, og nå slipper Sony en ny sterk lettvekter.

Vaio T13 kommer i to forskjellige versioner: en med SSD (solid state drive) harddisk og en ”hybrid”, som kombinerer hurtig SSD-minne med en høykapasitets harddisk for å give dig en superrask oppstart.

Begge modellene har ”Rapid Wake + Eco-funksjon”, som gjør deg klar til å arbeide i løpet av to-tre sekunder etter du har åpnet ultrabooken. Vaio T13 er spekket med tilkoblinger, inkl. HDMI, VGA og RJ45-nettverksport samt en SD/MMC-medieport – og du kan også videochatte via det innebygde HD-webkameraet.

Den første VAIO T13 med Intel Core i3-processor og Windows 7 Home Premium er tilgjengelig fra mai 2012 med en veil. pris på 6.300,- kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top