TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
17. Mai tilbud - 3 mnd LB+ for 17 kr!
KJØP

Første ultrabook fra Sony

forfatter
Publisert 08.05.12 - 13:06

Med en vekt på bare 1,6 kg og den energibesparende ”Ultra Low Voltage” Intel Core i3 prosessoren er Sony Vaio T13 et spennende medlem av den nye kategorien ultrabooks, som har gjort de bærbare PC-ene mer attraktive. Med lekkert design, lang batterilevetid (9 timer), lav vekt og høy ytelse er ultrabooks en interessant konkurrent til nettbrett, og nå slipper Sony en ny sterk lettvekter.

Vaio T13 kommer i to forskjellige versioner: en med SSD (solid state drive) harddisk og en ”hybrid”, som kombinerer hurtig SSD-minne med en høykapasitets harddisk for å give dig en superrask oppstart.

Begge modellene har ”Rapid Wake + Eco-funksjon”, som gjør deg klar til å arbeide i løpet av to-tre sekunder etter du har åpnet ultrabooken. Vaio T13 er spekket med tilkoblinger, inkl. HDMI, VGA og RJ45-nettverksport samt en SD/MMC-medieport – og du kan også videochatte via det innebygde HD-webkameraet.

Den første VAIO T13 med Intel Core i3-processor og Windows 7 Home Premium er tilgjengelig fra mai 2012 med en veil. pris på 6.300,- kroner.

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend