Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Billig løsning for musikkstrømming

Med den lille trådløse adapteren fra Clint, kan alle strømme musikk til anlegget.

Skrevet av / 08.05.14 - 10:57
Billig løsning for musikkstrømming

De fleste har smartmobiler i følge tall fra bransjen selv, men ikke alle har trådløs strømming av musikk hjemme. Det kan de få med Clint H3, en liten og praktisk adapter som har Wifi (med DLNA-støtte) integrert slik at man kan strømme musikk til anlegget. Via H3-adapteren.

Enkelt og billig. Prisen er oppgitt til 700 kr, og da får man en Clint H3 med tilgang til alle internettradiostasjoner, inkludert de lokale DAB-radiosendingene, og som nevnt, musikkstrømming fra mobilen, PC-en eller nettbrettet til anlegget H3 er koblet til.

Clint H3 Lifestyle

En fargeskjerm gir deg oversikt over innstillingene, og adapteren kan enkelt betjenes med den medfølgende fjernkontrollen.

Den kan også vise værutsiktene, og har alarmfunksjon integrert.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top