Barsk HD-lyd til gamere

Creative lanserer eksternt lydkort med høy oppløsning, spesielt til spillfolket.

(Foto: Produsenten)

Dataspillere er en voksende – og kjøpesterk – gruppe. Creative Sound BlasterX G5 er et eksternt lydkort, utviklet spesielt til å forbedre lydopplevelsen i spill. Kortet forsøker for eksempel på fiffig vis å simulere 7.1-kanals surroundlyd i hodetelefonene for å gi en større opplevelse i spillet.

For kresne ører med audiofile komponenter
Sound BlasterX G5 er angivelig oppbygd med audiofile komponenter og støtter avspilling av lyd i høy oppløsning på inntil 24-bit/192kHz. Lydkortet har innebygd hovedtelefonforsterker med SB-Axx1 multikjernes lydprosessor.

Hør dine fiender, før de ser deg
Som dedikert spillkort er Sound BlasterX G5 utstyrt med finesser som skal gi et forsprang overfor konkurrentene. Scout Mode-knappen komprimerer lyden og forsterker de svakeste lydene, så det blir lettere å høre fottrinn og rasler i blader, når fiender nærmer seg. Volumkontrollen er dessuten opplyst, så det er lett å justere lydnivået i kampens hete.

Scout Mode-knappen fremhever dempede lyder – som fienders fottrinn. Foto: Creative

Foruten Scout Mode kan man skreddersy lydprofilen til sin foretrukne spillsjanger for å unngå distraksjoner og forbedre viktige detaljer.

Tekniske spesifikasjoner for Sound BlasterX G5

Da G5-kortet henvender seg til spillere, er det selvsagt stilig lys på logoen og rundt volumknappen. Foto: Creative

Pris og tilgjengelighet
Creative Sound Blaster G5 koster rundt 1.700 kroner, og kan kjøpes fra februar.

Sound Blaster

 

Les videre
Exit mobile version