Titanversjon av Olympus

En titangrå versjon av Olympus nyeste systemkamera, lanseres i begrenset opplag.

Foruten å utmerke seg med unødvendig lange betegnelser, er OM-D E-M5 Mark II Limited Edition, et av de beste systemkameraene akkurat nå. Olympus nyeste systemkamera, er basert på Micro Four Thirds-standarden som bruker litt mindre bildebrikker enn Canon og Nikons speilreflekser, men som gjør kameraene og objektivene mye mindre og lettere.

Denne versjonen av E-M5 Mark II har den samme funksjonaliteten som den vanlige utgaven av kameraet. Med et værtetet kmaerahus, utvidee muligheter for konfigurering av funksjoner, og Olympus hi-res-innstilling som tar bilder med 40 megapiksler oppløsning.

Noe du kan lese mer om i testen av E-M5 Mark II her.

Olympus planlegger å produsere  7000 av M5 Mark II Limited Edition, som er kledd i titangrått fra topp til tå, og utstyrt med en spesialdesignet kamerarem, og et kort med et sitat fra designeren av Olympus OM-serien fra 70-tallet, Yoshihisa Maitani.

Kortet leveres med en kortholder i skinn.

E-M5 Mark II Limited Edition føyer seg inn i en tradisjon med titankledde kameraer. Det analoge og fullstendig mekaniske OM-3Ti fra 1994 ble levert i titangrått, mens det elektroniske OM-4Ti fra 1987, hadde Olympus banebrytende muligspot lysmåling.

Kameraet er tilgjengelig i juni, til 10.999 kr for kamerahuset. Eller 13.499 kr med en 14-150mm 1:4.0-5.6 II zoom.

Olympus OM-3-Ti fra 1994

 

Les videre
Exit mobile version