Nyhet

SmallRig MagicFIZ

SmallRig lanserer følgefokuskontroll for alle typer kameraer.

121392 SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus 3

121392 SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus 3

Videoproduksjon krever vanligvis masse utstyr rundt kameraet. Det er bare å se på en videoproduksjon hvor de brukes store kamerarigger, flere operatører og videofotografer. I litt større skala enn når du og jeg filmer med mobilen.

SmallRig MagicFIZ er blant utstyret mange videofotografer trenger. Det er en enkel fokusrigg som kan monteres på alt fra små til store proffkameraer.

MagicFIZ-følgefokussystemet finnes i tre nivåer, et basic kit, et større med to motorer for fokusstyring, og så har man det kompakte Handgrip kit. Som festes til riggen på venstre eller høyre side, alt etter hva man foretrekker.

SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus. Foto: SmallRig

De to andre fokus-kitene gjør det samme, men Focus Two Motor kit er mer avansert med to motorer for styring av fokus og blenderåpning eller zoom samtidig.

SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus. Foto: SmallRig

SmallRig kan styres med en fjernkontroll som har en rekkevidde på opptil 100 meter, og motor, grep og kontrollenhet har en skjerm som gjør det enklere å utføre innstillinger og gir en rask arbeidsflyt, ifølge SmallRig.

De tre versjonene av SmallRig Wireless Follow Focus, er tilgjengelige nå, med priser fra 4300 kr for Wireless Follow Focus Basic kit, 5700 kr for Wireless Follow Focus Handgrip kit, og 10.000 kr for Follow Focus Basic kit.

SmallRig Magic Fiz Wireless Follow Focus. Foto Smallrig
Les videre
Exit mobile version