Lommevennlig reisekamera

Med 30 x zoom skal det lille Sony-kameraet være ideelt for alle som liker å reise lett.

(Foto: Produsenten)

Digital teknologi har gjort det mulig å ta med et lite kamera som leverer fine bilder. Som de små superzoomkameraene du kan ha i lommen, til motivet dukker opp. Enten det er nært eller fjernt, for med 30 x zoom kan du fotografere det aller meste. Selv motiver som er langt borte.

De små superzoomkameraene er fremdeles populære, og holder stand i et marked som har vært i fritt fall lenge. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Bare ta Sonys nye Cyber-shot HX80, som med 30 x zoom og målene 102 x 58 mm, går ned i lommen.

(Foto: Produsenten)

Det er ikke verst for et kamera med 24-720mm optisk zoom og en 18.2 megapiksler Exmor R bildebrikke (1/2.3″)med innebygget OLED-søker på toppen. Det lille kameraet har også en skjerm som kan vippes til 180 graders selfievinkel, og du kan selvsagt overføre bildene trådløst rett til mobilen.

(Foto: Produsenten)

Et så lite kamera med så mye zoom, blir både bærbart og diskret, og en av fordelene med den oppfellbare søkeren, er at man ser motivet bedre i sollys og holder kameraet stødigere når det er inntil kroppen.

For 720mm brennvidde er så langt at man kan risikere uskarpe bilder, hvis ikke kameraet holdes stødig nok.

(Foto: Produsenten)

Kameraet er i salg fra april.

Fakta:

Les videre
Exit mobile version