NYHET

Kamera med printer

Canon Zoemini skriver ut bildene dine

(Foto: Produsenten)

Ideen er i hvertfall god, for instakameraer selger som varmt hvetebrød om dagen. Muligheten til å knipse bilder som kan printes øyeblikkelig, har gjort Fujifilm Instax og Polaroid-kameraene til storselgere.

Nå kommer Canon inn i insta-markedet, med to nye kompaktkameraer i Zoemini-serien. Som begge skriver ut bildene akkurat som andre instakameraer.

Det er ikke veldig avanserte kameraer, mer knipse-og-print kameraer, som Zoemini S med åtte megapiksler og Zoemini C med fem megapiksler.

(Foto: Produsenten)

Selvklebende ark

Zoemini S har selfiespeil, lys i en ring rundt objektivet og fjernutløserfunksjon. Og finnes i rosegull, matt sort og perlehvitt, mens Zoemini C er en enklere variant hvor lyset og støtten for Canon Mini Print-appen mangler.

Print fra mobilen

For S-utgaven kan nemlig fungere som printer for mobilen. Den har nemlig Bluetooth og støtte for appen som gjør det enkelt å skrive ut bildene rett mobilen. Appen har også redigeringsmulighet, og man kan legge på kreative filtre og rammer.

Bildene skrives ut på  5 x 7,6 cm på Zink-fotopapir med selvklebende bakside, og kameraene leveres med 10 ark med fotopapir, og ekstra papir kan kjøpes i pakker på 20 eller 50 ark. Bildene kan også lagres på micro SD-kort i kameraet.

Zoemini S med 8 Mp og Bluetooth, koster 1699 kr, mens Zoemini C med 5 Mp uten Bluetooth, koster 1249 kr.

(Foto: Produsenten)
Les videre
Exit mobile version