Nyhet

Endelig lengre batteritid på GoPro

GoPro Hero12 Black opptil dobbelt så lang spilletid, og vi får videre vinkel enn noensinne.

GoPro Hero12 Black SPREAD

Foto: GoPro

I tillegg til lengre batteritid støtter GoPro Hero12 Black video med inntil 5,3 HDR video, og den støtter Bluetooth hodetelefoner.

Foto: GoPro

Vidvinkelen har økt til 177 grader i 4K 60p, og kameraet har en ny Timecode Sync, som gjør det enkelt å synkronisere en flerkameraproduksjon. Kameraet kan filme i Log-modus for utvidet dynamikkområde, og LUTs (Look Up Tables) er tilgjengelige for profesjonell tilpasning av fargerommet (color grading).

I tillegg vil GoPros abonnementsbaserte redigeringsprogram nå dessuten støtte alle kameraer, slik at du også kan inkludere dine andre kameraer i samme klipping.

Foto: GoPro

Max Lens Mod 2.0

Med det nye tilleggsobjektivet Max Lens Mod 2.0 får du tre vidvinkelinnstillinger: Max Wide, Max SuperView, og den helt nye Max HyperView, som utnytter hele den ekstra store 8:7-sensoren – hvilket gir et 36 prosent videre og 48 prosent høyere utsnitt på en vertikal video, sammenlignet med Hero12 Black sitt standardobjektiv.

Les også Det er denne GoPro-en du skal ha Med en helt ny bildebrikke har GoPro gått fra å være et heftig actionkamera, til å bli genialt.

GoPro Hero12 Black: Pris og tilgjengelighet

Actionkameraet GoPro Hero12 Black er tilgjengelig nå, og koster 5490 kroner.

Mer info: gopro.com

Les videre
Exit mobile version