Nyhet

Foto.no kjøper Interfoto

To av Norges største slås sammen

(Foto: Produsenten)

Foto.no kjøper aksjene i den tradisjonsrike fotobutikken Interfoto, som tidligere var Nikon-importør, og lenge har hatt en solid posisjon blant proffotografer.

– Allerede da jeg startet i fotobransjen i 1985 hadde jeg innerst inne en drøm om å en dag eie Interfoto. Dette er ikke bare min drøm som går i oppfyllelse, men en viktig dag for fotobransjen i Norge.

Det sier Roar Sandvik, fotogrunder, i en pressemelding.

Foto.no overtar alle aksjene i Interfoto, Bresson og FotoCare.

Interfoto startet som Nikon-importør i 1966, mens Foto.no ble startet for to år siden.

Foto.nos Roar og Elin Sandvik startet i sin tid FotoVideo, som nå eies av Scandinavian Photo, mens Interfoto har vært drevet av Egil B. Rosensverd, administrerende direktør og styreleder, med over 36 års fartstid i selskapet.

– Vi har tilpasset og utviklet virksomheten til å bli landets viktigste pro-forhandler og Norges største kameraverksted, sier Rosensverd i en pressemelding.

– Det er naturlig for meg personlig å overlate dette arbeidet til den overtakende part og tre tilbake for å dyrke min lidenskap for fotografi, reise og familie etter 47 år i bransjen med overbevisning om at dette er det rette for Interfotos medarbeidere og utvikling i årene som kommer», avslutter Rosensverd.

Interfotos butikk på Skøyen består, og det samme gjør Foto.nos butikk i Bjørvika.

Les videre
Exit mobile version