Nyhet

Dykke med droner

Glem flyvende droner, undervannsdroner er morsommere.

(Foto: Produsenten)

Flyvende droner er så 2015, nå skal det være undervannsdroner. Det mener hvertfall Chasing-Inn0vation som står bak Gladius Mini.

Den gule undervannsdronen Gladius Mini, filmer  4K og har innebygde LED-lamper  på 1200 Lumen som lyser opp under vann. Batteriet skal rekke til to timers bruk, og den kan dykke helt ned til 100 meter.

Livestreaming

(Foto: Produsenten)

Den styres med en trådløs håndkontroll, og man kan strømme livevideo til mobilen eller et nettbrett.

Chasing-Innovation forelår at Gladius Mini kan brukes til mer enn bare lekende undervannsvideoer, så som å inspisere båtskrog, brygger, fiskebestanden eller havbunnen. Bruksområdene er mange.

(Foto: Produsenten)

Gladius Mini er cirka 40cm lang og veier 2,5 kg. Blant tilbehøret finnes det en skreddersydd ryggsekk, med plass dronen og tilbehøret.

(Foto: Produsenten)

Wifi-basestasjon

Fem propeller skal sørger for smidig manøvrering under vann, og smart programvare med AI-teknikk skal sørge for presisjon. Den har også automatisk dybdejustering, slik at den kan holde en stabil dybde, og dronen kan låses den i en bestemt vinkel innenfor ± 45 grader.

Gladius Mini kobles til en flytende WiFi-basestasjon på overflaten med en kabel, og så mange som tre brukere kan koble seg til trådløst og følge med på livestreamen.

Gladius Mini er i salg nå til 15.995 kr.

(Foto: Produsenten)
Les videre
Exit mobile version