Nyhet

Billig nybegynnerkamera

Er dette det beste nybegynnerkameraet?

Svaret er kanskje, for Canon EOS M200 bruker en velprøvd 24 megapiksler bildebrikke, og kombinerer den med 4K-video, slow-motion-opptak, intervallbilder og pekeskjerm.

Kameraet leveres med en 15-45mm zoom (tilsv. 24-72mm) som rekker over det meste, fra landskapbilder til portretter, og leveres i hvitt og sølv eller sort.

Det er dessuten lite. Bare 230 gram, og den kompakte zoomen gjør EOS M200 til et ypperlig kamera å ha med overalt, spesielt på ferier og weekend-turer.

Canon har dyttet inn sin stillegående og raske Dual Pixel autofokus, og stillbilder og video kan deles på sosiale medier med en mobil tilkoblet. Enten via Wi-fi eller Bluetooth.

Aurofokusen er følsom ned til -4 eksponeringstrinn, som kommer godt med i lite lys, og den har også øye-fokus som er veldig praktisk når man vil ha skarpe portrettbilder.

Kameraet har også fått Canons nyeste Digic 8 bildeprosessor og en maks ISO-følsomhet på 51200.

Det har ikke bare 4K-videoopptak, men også 4K time lapse /intervallbilder) som kan settes sammen til en kul video, og man kan ta stillbilder også i fra 4K-videoer.

Pekeskjermen kan vippes 180 grader, for selfiebilder, og det har fått en egen start/stopp-knapp for video på skjermen. Akkurat som på mobilen, med andre ord.

Det finnes også en innebygget blits på kameraet,  som også har Canons Creative Assist-funksjon, med er lang rekke effekter, filtre og justeringer som kan brukes på bildene. Enten før, eller etter at de er tatt.

EOS M200 leveres med 15-45-zoomen fra oktober 2019, prisen blir 6100 kr.

Les videre
Exit mobile version