Bedre bildestabilisator og AF i Sony A7 II

Verdens minste fullformatkamera med elektronisk søker, blir enda bedre med forbedret femaksers bildestabilisator og raskere fokus.

Sonys Alpha-serie består av systemkameraer i alle prisklasser. Toppmodellene finner vi i A7-serien, og nå er en av dem oppgradert med flere interessante forbedringer. Sony A7 er et meget kompakt fullformat systemkamera med 24 Mp bildebrikke, og hybrid autofokus med 117 fasedetekterende fokuspunkter, og bildestabilisator integrert i bildebrikken.

Den nye bildestabilisatoren er i likhet med Olympus OMD EM1s, i stand til å kompensere for bevegelser i fem akser. Eller opp til 4,5 eksponeringstrinn, i følge CIPA-data Sony oppgir om A7 II.

Her kan du se hvordan den virker:

 

Autofokusen skal også være 30 prosent kjappere og ha 50 prosent bedre fokussporing på bevegelige motiver. Men de har også gjort endringer i ergonomien, med et større håndgrep, bedre plassering av utløserknappen, strømbryteren og innstillingshjulet på fronten. Plastdekslet på toppen er dessuten byttet ut med et i lettmetall, to programmerbare knapper har funnet veien til toppen og bajonettfatningen er forsterket.

Sony har også oppgradert videofunksjonaliteten, med støtte for XAVC S-kodek på HD-video, og S-LOG 2 for bedre bildedynamikk.

 

Spesifikasjoner A7 II:

 

 

Les videre
Exit mobile version