Nyhet

Actionkameraet du bygger selv

One R har fått med seg Leica og laget et modulært kamera.

De fleste ser ut til å ha gitt opp. GoPros markedsposisjon er så dominerende at det knapt er noe poeng for andre å lage actionkameraer. Med mindre man finner på noe nytt.

Det har utvilsomt One R gjort. De har i samarbeide med ingen ringere enn Leica, laget et actionkamera som består av utskiftbare moduler.

One Rs actionkamera finnes i tre utgaver. One R Insta360 4K Edition som har en 4K-modul som kjører video i 4.5K og 4:3-format med 30p, eller 4K 60p, og inkluderer en batteribase (den røde), Core Module med pekeskjerm og microSD-kortplass, og et avtakbart vidvinkel objektiv med lysstyrkje f2.0.

Den andre kalles Twin Edition og inkluderer i tillegg et 360 graders 5,7K objektiv med linser på begge sider.

Den råeste utgaven er Insta360 ONE R 1-inch Edition, som leveres med et Leica-objektiv og skyter 5,3K/30p-video til en éntommers bildebrikke med 19 Mp stillbildeoppløsning, som gir enda bedre bildekvalitet.

Her får man også bildestabilisering, app-styring også fra en Apple Watch, og alle tre er vanntette til IPX8-sertifikasjon. Det finnes undervannshus for de som trenger å ta med kameraene under vann i lengre tid.

Det finnes en del tilbehør, og alle modulene passer sammen med det meste.

I USA hvor OneR Insta360 nylig ble lansert, starter prisene på 300 dollar, omlag 3000 kr.

 

Les videre
Exit mobile version