Nyhet

«Tilbake til fremtiden» gjør comeback på 4K Blu-ray

Bare å glede seg: Back to the Future-trilogien kommer snart i restaurert 4K-versjon!

Tro det eller ei, nå er det faktisk 35 år siden første gang Tilbake til fremtiden (Back to the Future) hadde kinopremiere! Filmtrilogien med Michael J. Fox og Christopher Lloyd i rollene som Marty McFly og Dr. Emmet Brown, kan hevdes å være en av de mest ikoniske klassikerne fra 80- og 90 tallet.

Et 35- års jubileum må selvsagt feires, og Universal markerer anledningen med en nyoppusset, remastret 4K-utgave av de tre filmene som snart kommer på 4K Blu-ray! Back to the Future Trilogy slippes på 4K Blu-ray 20. oktober.

Back to the Future Trilogy består av hele 7 disker (3 4K Blu-ray, 3 HD Blu-ray + 1 ekstra disk med ekstramateriale, hvor en del skal være er helt nytt til denne utgaven.

Back to the Future Trilogy på 4K Blu-ray består av hele 7 disker. (Foto: Universal)

Remastret 4K-versjon

Den eksisterende Blu-ray utgaven regnes allerede som en ganske vellykket restaurering av filmene. Universal har imidlertid ikke spart på kruttet til 4K Blu-ray versjonen, som skal være basert på en ny 4K-skanning av de analoge filmrullene. Fargene serveres nå mastret i HDR-format (både HDR10+ og Dolby Vision), mens lydsporet fra 80-tallet har fått en oppjustering til Dolby Atmos 3D-lyd. Mye å glede seg til for både øyne og ører der altså!

Ekstern lenke til Back to the Future Trilogy hos CDON.no

Les også Baywatch gjør comeback i HD-drakt Den ikoniske TV-serien fra 90-tallet er tilbake på TV2 i remastret form.
Les videre
Exit mobile version