Game of Thrones, sesong 6 kommer nå

Se de ferskeste bildene og videoene før sesong 6 braker løs natt til mandag!

(Foto: HBO)

Natt til mandag, nærmere bestemt kl. 03:00, er det bare å benke seg foran TV-skjermen igjen, i det sesong 6 av «Game of Thrones» braker løs på HBO Nordic og C More Series HD.

Her ser du den siste traileren for årets sesong:

25. april har den etterlengtede sesongen av premiere. Og, det STORE spørsmålet er hva som hendte med Jon Snow (Kit Harrington) etter at han fikk fjorten sverd kjørt inn i mageregionen mot slutten av forrige sesong.

Om du lurer på hva som hendte med Snow, kan du lese mer her…

 

https://youtu.be/EIeZ0nKr22Y

Nest yngste sønnen til Stark-familien, Bran Stark (Isaac H. Wright) vender åpenbart tilbake i kommende sesong. Etter at han ble kidnappet av skrømt i fjerde sesong har vi ikke sett snurten av ham. Han er synsk, og får æren av å avsluttet teaseren med: «They have no idea what’s going to happen».

Den fortapte sønn, Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright), vender tilbake (Foto: HBO)

Stemmen i begynnelsen av den første teaseren traileren tilhører ingen ringere enn ringreven Max von Sydow, som i denne sesongen spiller Bloodraven.

For øvrig får vi et gjensyn med en rekke brutale drap i teaseren, blant annet halshuggingen av Brans far, Ned Stark (Sean Bean), det brutale drapet på Catelyn Stark, snørrvalpen Olly i det han tar livet (?) av Jon Snow, Joffrey som lider giftdøden og Rob Starks siste time. I tillegg får vi et glimt av Arya Stark i det hun blindes.

Brans utsagn har dobbel betydning: I den kommende sesongen får vi muligens bevitne den store gjenoppreisningen til Stark-familien (ledet an av Jon Snow?), samt det faktum av seerne denne gangen overhodet ikke vet handlingen i og med at serien nå har tatt igjen bøkene «A Song of Ice and Fire» til George R.R. Martin.

 

Nytt av i år er at vi ikke kommer til å anmelde sesongen. Hvorfor? Rett og slett fordi HBO har bestemt at de ikke sender ut noen anmeldereksemplarer til pressen noen steder i verden fordi de vil holde på handlingsforløpet (bl.a. om Jon Snow er død), og fordi de frykter piratkopier på avveie. Så denne gangen er det ikke kun Jon Snow som intet vet…

(Foto: HBO)
<
>
(Foto: HBO)
Hvilke planer har evnukken for Tyrion? (Foto: HBO)

 

<
>
(Foto: HBO)

 

Får Sansa endelig hevn over familien? (Foto: HBO)

 

<
>
(Foto: HBO)

 

Vil Cersei reise seg igjen etter ydmykelsen i sesong 5? (Foto: HBO)

 

<
>
(Foto: HBO)

 

 

(Foto: HBO)

 

 

 

 

 

 

«Ekte» søskenkjærlighet! (Foto: HBO)

 

 

 

 

 

 

https://youtu.be/QOrJiM81iyY

 

 

 

Les «alt» om Game of Thrones her!

 

Les videre
Exit mobile version