Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Bond 24 skal hete «Spectre»!

Den 24. filmen om James Bond får navnet "Spectre", og lanseres 23. oktober 2015, med bl.a. Monica Bellucci som Bond-kvinne.

Skrevet av / 04.12.14 - 13:46
Bond 24 skal hete «Spectre»!

På en pressekonferanse i legendariske Pinewood Studios i London i dag bekreftet regissøren, Sam Mendes, at tittelen på den tjuefjerde (offisielle) filmen om Ian Flemings smokingkledde spion blir «Spectre».

Bond_24

«SPECTRE» er godt kjent for Bond-fans helt siden «From Russia With Love». Forkortelsen til forbryterorganisasjonen står for «Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion.” Ble i sin tid ledet av Ernst Stavro Bloefeld, som med sitt varemerke hvit-katt-på-fanget var med i følgende filmer: From Russia With Love, Thunderball, You Only Live Twice, On Her Majesty’s Secret Service, Diamonds Are Forever og For Your Eyes Only.

james-bond-blofeld-slice

Legendarisk sjef for krimsyndikatet «Spectre», Bloefeld (Donald Pleasence).

Christoph Waltz

Får vi se Christoph Waltz som Bloefeld i «Spectre»?

Med «Skyfall» (2012) ble spion-serien nærmest rebootet, med utskifting av store deler av staben, herunder Q (Ben Whishaw), M (Ralph Fiennes) og Moneypenny (Naomie Harris), i tillegg er allerede samtlige av Flemings bøker/noveller filmatisert – dermed ligger veien videre for verdens lengstlevende serie relativt åpen.

L_a_Seydoux_Schweizer_Illustrierte_Style_Winter_2014_2

Léa Seydoux (Blå er den varmeste fargen) blir en av filmens sterke kvinner.

Filmingen av «Spectre» vil, i tillegg til Pinewood Studios, finne sted i bl.a. London, Roma, Mexico City, Tangier, Erfoud og i de østerrikske alper. Blant skuespillerne finner vi spennende navn som Christoph Waltz (Inglourious Basterds), Monica Belluci og Léa Seydoux.

skyfall-daniel-craig-image

Daniel Craig kommer tilbake i sin fjerde Bond-film.

I det Daniel Craig overtok som James Bond («Casino Royale», 2005) ble valget mø med massiv kritikk fra så vel publikum som filmkritikere. En blond Bond?! Craig har så til de grader fått kritikerne til å stilne, og har så langt levert to av de beste Bond-filmene, samt serienes to mest økonomisk innbringende filmer.

Lite er kjent av plottet, det eneste konkrete som kom ut av dagens pressekonferanse var at James Bond (Daniel Craig) mottar en kryptisk melding fra fortiden, som sender ham på sporet for å avdekke en skremmende organisasjon. Mens M kjemper en politisk kamp for å opprettholde MI6, avdekker Bond lag for lag bedrageriet bak «SPECTRE».

Les mer om 007-filmene her!

 

http://youtu.be/kqSdd1POus0

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top