Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Får stemmestyring også

RHA True Connect 2 gir deg 44 timer batteritid.

Skrevet av / 09.07.20 - 09:57
Får stemmestyring også

Da vi testet True Connect i 2019 berømmet vi RHA for en innbydende lydsignatur med heftig bass, men syntes det var litt slapt i mellomtonen. De stilrene øreproppenes kvalitet var overbevisende god, og ga en distinkt premium-følelse.

Nå har RHA oppdatert øreproppene og True Connect 2 har fått mye bedre batteritid, forbedret lyd og flere funksjoner.

RHA sier at de skal ha enda mer stabil Bluetooth 5-forbindelse (men ikke aptX), nye mikrofoner som er bedre til å dempe støy når man snakker i telefonen, og støtte for stemmestyring (Siri, Alexa og Google Assistant) bare med en lett berøring på den ene øreproppen.

Proppene finnes i matt sort, eller mørk blå, og tåler regn og svette, og er IP55-sertifisert, og batteritiden er rekordhøy.

Proppene alene gir deg ni timer med musikk, og det medfølgende batterietuiet 35 timer ekstra. 44 timer totalt. 10 minutters lading i batterietuiet, skal gi deg én ekstra time med musikk.

Det er mer enn noen annen ekte trådløs ørepropp.

RHA sier at de også har forebedret lyden i True Connect 2, et mer raffinert lydbilde med den samme potente dynamikken og heftige bassen. Det skal bli interessant å finne ut mer om det i en test.

True Connect 2 er tilgjengelig nå, priset til 160 Euro, omlag 1600-1700 kr, hvilket gjør dem til et budsjettvennlig alternativ til Sony og Sennheisers tilsvarende ørepropper.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

Trådløse ørepropper til jul: De 10 beste kjøpene

0
Scroll to Top