Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Embody Gaming Chair – perfekt for svette spilløkter

Logitech og Herman Miller vil tilby en superkomfortabel stol til hardbarka gamere.

Skrevet av / 23.07.20 - 10:00
Embody Gaming Chair – perfekt for svette spilløkter

For en innbitt gaming-entusiast gjelder det å ha utstyret i orden, og da snakker vi ikke bare om tilbehør som skjerm, tastatur og mus: Hvis du skal takle intense og langvarige spill-økter er det særs viktig med en komfortabel stol!

Logitech G er blant de ledende leverandørene av gaming-tilbehør, og nå har de teamet opp med Herman Miller for å tilby en riktig så snasen gaming-krakk. Embody Gaming Chair har mange ergonomiske finesser som er designet for å holde brukeren komfortabel over lengre perioder.

Logitech X Herman Miller Embody Gaming Chair. (Foto: Herman Miller)
Logitech X Herman Miller Embody Gaming Chair. (Foto: Herman Miller)
Les også Spillyd i luksusklassen Hva får man når man legger en ekstra tusenlapp på bordet for et gaming-headset? Først og fremst får man bedre lyd.

Embody Gaming Chair

Herman Miller er en kjent produsent av high-end kontormøbler: de står blant annet bak klassikeren Aeron, som er en av de mest populære og kritikerroste kontorstolene på markedet.

Embody Gaming Chair er basert på deres eksisterende Embody-modell, men denne versjonen har fått et mer eksklusivt, Logitech G-inspirert design og kul cyanblå farge. I tillegg har man lagt inn en ekstra skumpute med kjølende effekt i setet. Spillerne kan ellers fininnstille stolen for en fullstendig personlig passform, med justerbar armhøyde og -bredden, setehøyden, dybde og tilt.

Logitech X Herman Miller Embody Gaming Chair. (Foto: Herman Miller)
Logitech X Herman Miller Embody Gaming Chair. (Foto: Herman Miller)

Pris og tilgjengelighet

Det er foreløpig uklart om Embody Gaming Chair blir tilgjengelig hos norske forhandlere. Inntil videre ligger den tilgjengelig hos Herman Millers europeiske nettsider til en pris på 1331 euro – drøyt 17.500 kroner medregnet norske avgifter.

I tillegg til Embody Gaming Chair vil det også tilbys en justerbar hev-senk pult og monitorarm i matchende svart utførelse.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top