data-srcset

Seriøse gaming-PC-er fra MSI

Verdens største laptop-batteri, masse kraft, og to tøffe skjermer

MSI slapp flere produkter på årets CES.

Ny fullspekket spill-bærbar

GS66 Stealth leveres med en valgfri 300 Hz spillskjerm i et stille kabinett, med trippel viftekjøling og verdens tynneste vifteblader. Et batteri på 99,9 watt-timer (som visstnok er det største som er tillatt) skal holde maskinen i gang i noen timer, selv under hardt arbeid.

Spill-laptop for entusiaster

GS66 Raider er myntet på spillentusiaster. Den har et nytt kabinett med panoramisk lyssetting, 300 Hz skjerm og også denne får et 99,9 wHr batteri.

 

Maskinen kommer også i en Limited Edition-modell, med design gjort i samarbeid med Collie Wertz, som blant annet har gjort digital kunst og visualisering til filmer som Star Wars Prequels, Transformers, Iron Man, Captain America: Civil War.

Stasjonær spill-PC

Trenger du noe enda kraftigere, er den stasjonære MEG Aegis Ti5 kanskje for deg. Dette er visstnok markedets første 5G-kompatible desktop, har det helt råe GeForce RTX 2080 Ti grafikkortet, og nærmest selvsagt Intels i9 prosessor.

annonse

annonse

Monitor

MSI lanserte også en kurvet spillskjerm i superbredformat. Det er visstnok verdens første med 1000R kurve, som betyr at kurven perfekt følger øyets egen kurve, og dermed blir mer behagelig å se på over tid. Du kan med andre ord spille lengre før du blir sliten.

Skjermen, som heter MAG342CQR, har et såkalt Super PVA panel med Quantum Dot fargeteknologi. Dette eliminerer pigmenter i fargefilteret og dermed åpner for større kontrast og lysstyrke, og en konstant fargegjengivelse som ikke degraderes over tid.

Det finnes også MEG381CQR, som har en OLED «reserveskjerm» i nedre venstre hjørne, som viser skjerminnstillinger og systeminformasjon og kan lett styres med et kontrollhjul. Du kan for eksempel se informasjon som oppdateringshastighet, klokkehastighet og innvendig temperatur.

annonse
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også