data-srcset

Lydplanke med surround og pekeskjerm

Harman Kardon utvider den trådløse Citation-serien med bærbar høyttaler.

Hvorfor skal alle lydplanker lages i sort plast? Omtrent sånn tipper vi Harman Kardon har tenkt. For hele deres høyttalerserie kommer med sort eller lyst grått stoff fra danske Kvadrat. Som er brannhemmende, og ser bedre ut enn sort plast, det må vi medgi.

Citation-serien som den kalles, fikk nylig enda flere medlemmer. Som lydplanken Citation Multibeam 700. En slank og tiltalende lydplanke med pekeskjerm på toppen og 120 w forsterker på innsiden.

Den kan kobles trådløst til de nye subwooferen Sub S, og gir etter sigende overbevisende surroundeffekt fra sju høyttalerelementer.

Som de andre høyttalerne i Citation-serien, er den trådløs og har Google stemmestyring, AirPlay-strømming, og støtte for flere høyttalere samtidig.

Lydplanken kan kobles trådløst til et par Citation-høyttalere, som kan brukes som bakhøyttalere for enda mer overbevisende kinolyd.

De små Citation Duo, som vises på bildet over, for eksempel.

annonse

Harman har også en bærbar høyttaler i Citation-serien, som er sprutsikker og spiller i åtte timer på en lading. Den leveres med en ladestasjon, sånn at man bare napper den med seg når man trenger å ta den med ut.

annonse

Citation 200 finnes også i grått.

En klokkeradio er kanskje ikke så spennende, men Oasis som den heter, kan ikke bare vekke deg, men også lade mobilen trådløst – og man kan stømme musikk til den.

De nye tilskuddene i Citation-serien er tilgjengelig til våren, med priser som starter på cirka 2000 kr for Oasis, 2000 kr for én Citation Duo eller 3500 kr for to. Mens lydplanken er estimert å koste rundt 5000 kr, og subwooferen cirka 3000 kr.

annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Test-abonnement
3 uker for 3 kr
Ubegrenset tilgang til
alle LB+ artikler
6 måneder
Kun 49,90 mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 6 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
12 måneder
Kun 45,- mnd
Tilgang til hele lydogbilde.no i 12 måneder
Ubegrenset tilgang til alle LB+ artikler
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også