Nyhet

Rekkevidden til Hyundai Ioniq 6 er klar

Går lengst av alle i klassen.

01. IONIQ 6 KV Exterior PR

01. IONIQ 6 KV Exterior PR

Mens vi venter på å få testet Ioniq 6, spiller Hyundai informasjon mange garantert er spente på. Rekkevidde er en av dem, og i følge Hyundai kan man vente seg over 610 km rekkevidde fra en Ioniq 6.

Det er lengst i klassen. Til sammenligning har Tesla Model 3 Long Range en rekkevidde etter samme WLTP-standard, på 602 km.6Men da får man en godt utstyr Model 3, med firehjulstrekk. Tallene for Ioniq 6 gjelder nemlig for Long Range-utgaven med bakhjulstrekk.

IONIQ 6 Interior

Long Range-utgaven kan leveres med firehjulstrekk også, og begge utgavene har en batteripakke på 77,4 kWt og 800V arkitektur. Det samme har utgaven med et mindre 53 kWt-batteri og bakhjulstrekk.

Foreløpig leveres toppmodellen av Ioniq 6 med firehjulstrekk, opptil 325 hk og 605 Nm dreiemoment. Det skal gi 5,1 sekunder fra 0 til 100 km/t.

Bose-anlegg

Den har Apple CarPlay og Android Auto integrert og man kan strømme fra flere mobiler som kobles til Hyundais Bluelink infotainmentsystem med Bluetooth. To telefoner kan være tilkoblet samtidig, den ene kan brukes til musikkstrømming, mens den ander er koplet opp for mobilsamtaler.

Man kan også bestille Ioniq 6 med et anlegg fra Bose, som har åtte høyttalere, inkludert subwoofer.

IONIQ 6

Ioniq 6 kort oppsummert:

IONIQ 6

 

Les videre
Exit mobile version