Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Asus vil ha tak i de kreative

Grafiske muskler i profesjonell kvalitet til hjemmekontoret.

Skrevet av / 18.03.20 - 16:46
Asus vil ha tak i de kreative

I en tid hvor kontoret er stengt for aller fleste, er det viktig å kunne ta arbeidet med seg. Og om du lager noe som er mer krevende enn regneark og tekstbehandling, rekker ikke en alminnelig laptop. Asus har nå også fått øye på de kreative brukerne, som driver med for eksempel fotoredigering eller video. For fotografer og grafikere handler det spesielt om fargenøyaktighet, mens produktdesignere og videofolk i større grad vil være på jakt etter raskere renderingshastighet.

ProArt StudioBook Pro 15 og StudioBook 15, er bærbar med enten Nvidia Quadro RTX5000 eller GeForce RTX2060-grafikkort og den nyeste generasjonen av Intel Core i7-prosessor. Begge modellene har Pantone-godkjente 4K-skjermer med 100% Adobe RGB fargerom og Delta E <1,5 fargenøyaktighet.

ProArt StudioBook Pro X er familiens maskin med en 9. Gen Intel Xeon-serverprosessor og Nvidia Quadro RTX 5000-grafikkort. Og skulle ikke skjermen være nok, kan de to USB Type C-portene med Thunderbolt 3 og DisplayPort 1.4 brukes til å tilkoble to 8K-skjermer.

ProArt StudioBook Pro 17 lover stor skjerm på liten plass. Den tynne maskinen har et 17-tommers NanoEdge display, men i en slank formfaktor som en 15-tommer bærbar og med en vekt på kun 2,39 kg.

ProArt-serien omfatter også skjermer, samt stasjonære PC’er og workstations – altså stasjonære datamaskiner i den superraske klassen. For mer informasjon om ASUS ProArt-serien: https://www.asus.com/no/ProArt/

Priser (ekskl. moms):
ProArt StudioBook 15: Fra 23.999 kr.
ProArt StudioBook 15 Pro: 44.999 kr.
ProArt StudioBook Pro X : 55.999 kr.
ProArt StudioBook 17 Pro: Fra 22.499 kr.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Verdens første desktop-PC funnet i gammelt hus

Økt retur for Vision Pro

ChatGPT får minne - som kan slås av

Farvel til iTunes for Windows

Googles chatbot skifter navn til Gemini

0
Scroll to Top