TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Mest støysvake elbil?

forfatter
Publisert 29.12.20 - 11:18
L&B ForumKategori: DiverseMest støysvake elbil?
Jonas Gutvik skrev for 1 år siden

Hei! Vet at dere har testet mange elbiler med hovedfokus på lydanlegg. Da har dere også vektlagt støynivå i kupeen.

Nærmer seg fort overgang til elbil i heimen, og lurer derfor på om dere har noen formening om det er store forskjeller på dagens utvalg av elbiler. Noen vinnere og tapere?

3 Answers

Beste svar

Lasse Svendsen L&B Redaksjon svarte for 1 år siden

Hei

Det er ikke veldig store forskjeller, dekk og underlag er ofte avgjørende. Harde lavprofildekk på en Tesla Model 3, bråker en del når man kommer opp i fart.

Lavprofil på Polestar 2, bråker mindre, og SUV-er som BMW iX3 og Mercedes-Benz EQC, er enda stillere i fart. Men VW iD.3 er også relativt stillegående.

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Legg igjen en kommentar

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend