annonse
annonse
annonse

Rett inn i dataen

Er du så heldig å ha kontor i hovedstaden er det stor sjanse for at PC-en din kan bli en TV… Sniktitt mens sjefen er opptatt og få med deg sports eller nyhetssendingene!
2.500,-

Apple iPad

Enkelt og greit

ISC-600N fra Invix kan ikke spille av musikkfiler eller vise videofiler. Men en prisverdig lomme-tv med DAB og FM mottak er den definitivt!
1.100,-

Toppsertifisert!

LG har inkludert alt de har av bildebehandling i dette apparatet, og med 4 HDMI innganger og Bluetooth er den også blant de mest velutstyrte.

Med måte

Som testens billigste og med et stilfullt ytre, skulle dette vakre Samsung-anlegget kunne utgjøre et fint kupp. Men det har skavanker.

Stello Ai500

Stello Ai500 er en særdeles ambisiøs forsterker. Vakre krummete kanter, eksepsjonell bygge­kvalitet og digitale innganger. Snakk om luksus!
28.000,-

Sony Ericsson W995

1.090,-

Sony CDP-101

Den første CD-spilleren så dagens lys i 1982, historien kjenner de fleste, men den første spilleren har mange glemt.

Flere funksjoner til lavere pris

GO630 er en ny billigmodell som har mange av funksjonene fra luksusserien, men med en pris som begynner å nærme seg budsjettmodellene.
2.500,-

Pioneer SC-LX90 Susano

Med laserpresisjon kutter den ingen svinger. Dens superheltmuskler kan lage jordskjelv. Møt den råeste surroundforsterkeren vi har hørt – som forresten er ren og skjær stormannsgalskap.
64.995,-