annonse
annonse
annonse

Yamaha RX-V1700

Denne iPod- og 1080p-kompatible receiveren fra Yamaha tilbyr rikelig med krefter og et na­t­u­r­lig lydbilde som virkelig sparker!
9.995,-

QLN Artech 5S

Svenske QLN har kommet med en helt ny serie rimelige høyttalere, Artech. 5S er den rimeligste modellen i serien, og koster halvparten av denne testens dyreste.
1.995,-

Klipsch RB-61

Hva er vel en høyttalertest uten legendariske Klipsch? Produsenten som satser på høy følsomhet og dynamikk lager normalt meget bra allroundere.
3.995,-

Monitor Audio Bronze B2

Fra britiske Monitor Audio kommer B2, den nest rimeligste i den nye Bronze R-serien.
2.995,-

Audiovector K1

Testens minste høyttalere kommer fra Audiovector, som er blant våre favoritter når det gjelder lettplassert godlyd. Takler K1 forventningspresset?
3.600,-

Pioneer BDP-440

For deg som uansett skal ha en ny surroundreceiver med topp kvalitet er Pioneer BDP-440 et prisgunstig alternativ.
2.490,-

KEF IQ3

KEFs smarte IQ-høyttalere stakk av med EISA-pris for beste kompakthøyttalere 2006. Dette er forholdsvis store høyttalere som egner seg best på stativ, men de belønner deg med fullblods hi-fi-lyd av høy klasse.
3.499,-

Naim n-Vi

Fantastiske film- og musikkopplevelser med all elek­tro­nikk integrert i ett kabinett? Det er tydeligvis fullt mulig.
46.900,-

McIntosh MA 6300

Dessverre har man ofte måttet pantsette bil og bikkje for å skaffe seg det ypperste. Den hittil rimeligste McIntosh-forsterkeren gjør en ende på det, og bringer high-end ned på et betalbart prisnivå.
34.000,-

Burmester 051 og 052

Bare glem alt du har hørt. Ikke tenk på watt og ampere. Tenk heller på musikk. Alt annet er betydningsløst etter denne testen.
69.990,-
Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt.